Turvapaketti

Turvapaketti-palvelu mahdollistaa kaikkien perheen laitteiden laadukkaan suojauksen. Se on F-Securen kattava tietoturvaratkaisu niin tietokoneille, älypuhelimille kuin tableteillekin. Virusten ja vakoiluohjelmien lisäksi se suojaa muun muassa verkkopankin käytön ja verkko-ostamisen.

F-Securen tietoturvatuotteet ovat voittaneet monia alalla arvostettuja palkintoja. Internet Security on johtava edelläkävijä uusilta uhilta suojaavien tietoturvaohjelmistojen joukossa.

Turvapaketti on nopea asentaa ja pysyy automaattisesti ajan tasalla. Voit koska tahansa lisätä tai poistaa laitteita turvan piiristä. Se suojaa laitteesi viruksilta, turvaa verkkomaksusi, estää roskapostin ja ei-toivotut puhelut. Palvelun avulla suojaat myös lapsesi haitallisilta sisällöiltä ja turvaat henkilökohtaiset tietosi verkossa. Turvapaketin ominaisuuksiin kuuluu myös se, että kadonnut tai varastettu mobiililaite voidaan jäljittää ja sen sisällön päätyminen väärin käsiin estää.

Voit tilata ja hallinnoida Turvapakettiasi kätevästi itsepalveluportaalissa osoitteessa www.omahallinta.fi. Eri laitteisiin asennetun tietoturvan hallinnoiminen on helppoa ja nopeaa!

Turvapaketti 3 (sis. 3 lisenssiä): 6,90 €/kk
Turvapaketti 5 (sis. 5 lisenssiä): 8,90 €/kk
Turvapaketti 10 (sis. 10 lisenssiä): 13,90 €/kk

 

Turvapaketin asennusohjeet:

Windows, Mac, iOS ja Android.

 

Laajakaistapuhelin

Karjaan Puhelimen Laajakaistapuhelin on OmaKuitu-paketin tai Kuitukaistan yhteyteen tarjoamamme nykyaikainen VoIP (Voice over Internet Protocol) -palvelu, jossa ääntä siirretään reaaliaikaisesti internetin välityksellä.

Olemassa oleva tai uusi lankapuhelimesi kytketään samaan kotipäätelaitteeseen (modeemiin) tietokoneesi kanssa. Puhelinlaitteen tulee olla äänivalinnalla, eikä se sisälly liittymän hintaan. Halutessasi saat pitää nykyisen 019-numerosi.

Laajakaistapuhelinpalvelullamme soitat ja otat vastaan puheluja kuituliittymäsi kautta.Palvelun avulla voit soittaa edullisesti kotimaisiin ja ulkomaisiin lankapuhelimiin, matkapuhelimiin ja palvelunumeroihin. Sinulle voidaan soittaa kaikenlaisista puhelinliittymistä samalla tavalla kuin perinteiseenkin puhelinliittymääsi. Numeronäyttö sisältyy kuukausimaksuun.

Laajakaistapuhelin (OmaKuitu-paketin tai Kuitukaistan yhtyedessä): 6,95 €/kk / 1.1.2018 lähtien 7,90 €/kk
Ainoastaan laajakaistapuhelin (vain asuntoyhtiöissä): 11,90 €/kk / 1.1.2018 lähtien 13,90 €/kk

Hinnasto - Puhelinliittymät ja puhelut

Hinnasto - 00-Ulkomaanpuhelut

 

Sähköposti ja kotisivutila

Karjaan Puhelimen Kuitukaistaan kuuluu 5 kpl 1 Gt:n sähköpostilaatikkoa, 200 Mt kotisivutilaa ja Webmail-sähköpostipalvelu ilman erillistä maksua. Muistathan ilmoittaa internetyhteyttä tilatessasi, mikäli haluat ottaa nämä lisäpalvelut käyttöösi. Asiakaspalvelustamme saat tarvitsemasi koodit, joilla pääset kirjautumaan myös itsepalveluportaaliimme osoitteessa www.omahallinta.fi.

Sähköpostipalvelu ja kotisivutila eivät sisälly Yhtiökaistan 10M perusnopeuteen. Perusnopeusasiakkaamme voivat tilata sähköpostin maksullisena lisäpalveluna hintaan 4,88 €/kk.