Kaapeli-tv tarjoaa katsottavaksesi huomattavasti enemmän kanavia kuin antenniverkko. Kuidussa kulkeva kaapeli-tv-signaali takaa myös säistä riippumattoman, huippulaadukkaan kuvan kuvan televisioosi. Kaapeli-tv:n katseluun tarvitset television ja kaapeliverkon digitaalivastaanottimen (DVB-C). Vastaanotin voi olla erillinen digiboksi tai television sisään rakennettu.

Kaikki kaapeli-tv-asiakkaamme näkevät reilut 20 peruskanavaa, ks. lista alla. TV-kortilla näet vielä neljä kanavaa lisää: kuukausittain vaihtuva bonuskanava, National Geographic HD, Nelonen HD ja FOX HD.

TV-kortti on digiboxin tai television korttipaikkaan asetettava luottokortin kokoinen kortti, joka tuo ulottuvillesi koko laajan maksukanavatarjontamme. Lue lisää täältä.

YLE TV1   1
YLE TV2   2
MTV3
  3
Nelonen
  4
YLE Teema & Fem
  5
Sub
  6
LIV
  8
JIM
  9
TV 5
  10
Kutonen
  11
FOX
  12
AVA
  13
Hero   14
AlfaTV   15
Frii   16
Iskelmä/Harju&Pöntinen   17
TLC (vaatii Cable Ready HD -merkityn vastaanottimen)   18
National Geographic Channel   20
YLE TV 1 HD   21
YLE TV 2 HD   22
MTV3 HD   23
YLE Teema & Fem HD   25
Sub HD   26
AVA HD   33
MTV (Music Television Finland)
  60
TV7
  65
Ålandskanalen   74
KEXTV
  76
KEXTV HD   77
France 24 HD   83

Kuituliittymällä varustetun omakotitalouden Kaapeli-tv-palvelu kuuluu aina myös Kuitukaistan sisältävään OmaKuitu-pakettiin. Kaapeli-tv:n kuvan laatu on huippuluokkaa ja signaali kulkee omaa aaltopituuttaan pitkin, joten se ei vaikuta internetyhteyteesi. Huippusuositun palvelupakettimme tilaajat voivat purkaa rumat, epävakaata kuvaa välittävät antennit katoiltaan.

OmaKuitu-pakettiin sisältyy myös TV-kortti, joka tarvitaan maksukanavia varten. Lue lisää: TV-kortti ja maksukanavat.

OmaKuitu-pakettien hinnat riippuvat Kuitukaistan nopeudesta:
 

Nopeus OmaKuitu-paketti                                                                                
1M  19,90 €/kk  
10M  29,90 €/kk  
100M 39,90 €/kk  
200M 49,90 €/kk  
500M 69,90 €/kk  

Liittymien todelliset nopeudet (nopeuden vaihteluväli määritelty viranomaisten säännösten mukaan):
1M: 1/1-1/1 M
10M: 7/7-10/10 M
100M: 70/70-100/100 M
200M: 140/140-200/200 M
500M: 350/140-500/200 M

Asuntoyhtiössä asukas ei voi tilata kaapeli-tv-palveluamme vain itselleen, vaan sen tilaa yhtiö kaikkiin asuntoihin kerrallaan. Mikäli yhtiölläsi on Karjaan Puhelimen Kaapeli-tv-liittymä, näet peruskanavat liittämällä television ja kaapeliverkon digitaalivastaanottimen (DVB-C) sisäverkkoonne.

TV-kortin ja maksukanavia voit tilata asiakaspalvelustamme tai jälleenmyyjiltämme. Muista tarkistaa myös ajankohtaiset tarjouksemme!

Kaapeli-tv-palvelumme kautta voit kuunnella myös valtakunnallisia radiokanavia. Analogiset radiokanavat kuulet liittämällä radion asuntosi antennipistorasiaan.

 RadiokanavaTaajuus MHz

1

Yle Radio 1

91,5

2

Radio Aalto

93,7

3

Iskelmä Radio

95,9

5

Radio Vega

98,5

6

Radio X3M

100,5

7

Radio Puhe

102,0

8

Radio Nova

103,5

9

Radio Rock

104,5

Rätten till förändringar förbehålls.

Kaapeli-tv-asiakkaanamme ulottuvillasi on yli 20 peruskanavan ja muutaman korttikanavan lisäksi maan kattavin maksukanavatarjonta. Valikoimastamme löytyy suositut kielipaketit (mm. Ruotsin kanavat), kanavayhtiöiden tutut paketit (MTV Total, C More, Nelonen, Viasat ym.), omat edulliset pakettimme sekä yksittäisiä lisäkanavia.

Voidaksesi tilata ja katsella kortti- ja maksukanavia kuitu- ja kaapeli-tv-verkossamme, tarvitset TV-kortin. TV-kortti on digiboxin tai television korttipaikkaan asetettava luottokortin kokoinen kortti, joka avaa maksukanavien salauskoodin.

TV-kortti sisältyy omakotiasiakkaidemme OmaKuitu-pakettiin, muutoin se maksaa 2,90 €/kk ja avausmaksu on 30,50 €. Asuntoyhtiön asukkaalle tarjoamme avauksen maksutta, kun haet korttisi kuukauden sisään kaapeli-tv-palvelumme käyttöönotosta yhtiössäsi. Myös useiden kanavapakettitarjousten yhteydessä saat avausmaksun kaupan päälle.

Lisää maksukanavistamme voit lukea hinnastosta tai kanavaesitteestä. Olemme myös keränneet kaikki verkossamme näkyvät kanavat listaan, josta löydät helposti tilaamiesi kanavien kanavapaikat. Joskus saatat tarvita myös listaa kanavanippujen taajuuksista.

TV-kortilla näkyvät korttikanavat:

 

KanavaKanavapaikka                                                                                                  
Nelonen HD  24    
FOX HD  32    
National Geographic HD 40  

Kuukauden bonuskanava

 98    

 

Bonuskavana: Tarjoamme kuukausittain vaihtuvia, veloituksettomia tutustumiskatseluita maksu-tv-kanaviin.

 

C More Juniori on lasten oma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille suosituimpia lastensarjoja ja uusia tuttavuuksia, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan. Kaikki tämä suomeksi. Kanavalla näkyvät ja kuuluvat myös iloiset juontajat, joten aika kuluu C More Juniorin kanssa kuin siivillä. Myös jouluaattoa odotellessa!

Ohjelmiston löydät ohjelmaoppaasta.

Kanava näkyy kanavapaikalla 152 ja kuuluu C More Total - ja C More -kanavapaketteihin.


Katso kanavatarjoukset!

Tarjoamme kuukausittain veloituksettomia tutustumiskatseluita maksu-tv-kanaviin. Bonuskatselu koskee TV-kortin hankkineita kaapeli-tv-asiakkaitamme Karjaalla, Pohjassa, Tammisaaressa, Hangossa ja Inkoossa.

Lähetyksien katsomiseen tarvitaan TV-kortti sekä kaapeli-vastaanottoon tarkoitettu televisio, jossa on sisäänrakennettu digiboksi tai vaihtoehtoisesti ulkoinen digiboksi. HD-kanavien katselemiseen tarvitaan Cable Ready HD -hyväksytty päätelaite. Mikäli Bonuskanavaksi osuu nyt kanava, jonka olet jo tilannut, jatkuu tilauksesi normaalihintaisena siitä huolimatta. Toivottavasti seuraava Bonuskanava tuo sinullekin uutta katsottavaa!