fib

Rakennamme asuntoyhtiöiden kuituliittymät tilausten perusteella. Mikäli et tiedä yhtiösi palvelutarjonnasta, aloita tarkistamalla, onko se jo liitetty kuituverkkoomme. Saatavuuskyselyymme pääset tästä. Saat tiedon toki myös asiakaspalvelustamme tai isännöitsijältäsi, jotka tietävät myös yhtiösi mahdollisesti kaikille asukkailleen tilaamista yhteisistä palveluista.

Jos yhtiölläsi on kuituliittymä, voit tilata haluamasi palvelut suoraan saatavuuskyselyn jälkeen. Mikäli yhtiöllä ei ole liittymää, kannattaa ottaa yhteyttä isännöitsijään tai hallitukseen. He voivat pyytää meiltä tarjouksen asuntoyhtiön kuituliittymästä esimerkiksi sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimitamme kuituliittymiä vähintään kolmen asunnon yhtiöille, joka maksaa liittymismaksun ja halutessaan tilaa edullisen kaapeli-tv- ja laajalaistapalvelun kaikkiin asuntoihin kerralla. Kuituliittymä on kannattava investointi asuntoyhtiölle, sillä se nostaa asuntojen arvoa ja asukkaat saavat nopeat ja tehokkaat palvelut käyttöönsä lyhyellä toimitusajalla. Kuitu on tulevaisuudessakin varma ja häiriötön liittymätyyppi, sillä tieto siirtyy sähköisen impulssin sijaan optisen valon avulla. Suosittelemme tarkistuttamaan yhtiön sisäverkon kunnon liittymätilauksen yhteydessä.

Mikäli olet taloyhtiön hallituksen jäsen tai isännöitsijä, ota yhteyttä myyntiimme ja pyydä tarjous!
puh. 019 278 490
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kysy tarjousta