Karjaan Puhelimen kuitualue ulottuu Inkoosta Hankoon. Rakennamme kuituliittymiä niin omakotitalouksille kuin asuntoyhtiöillekin. Kunkin kaivukaiden aikana rakennettavat alueet valitsemme pitkälti asukkaiden osoittaman kiinnostuksen mukaan. Voit siis vaikuttaa rakentamispäätöksiimme ilmoittamalla kiinnostuksestasi! Mikäli asut asunto-osakeyhtiössä, kannattaa asiasta keskustella isännöitsijän tai yhtiön hallituksen kanssa.

Rakennamme kuituliittymiä omakotialueille asukkaiden osoitteman kiinnostuksen mukaan. Alueet, joilla on eniten kiinnostuneita talouksia, pyritään rakentamaan ensin. Tavallisesti tarvitsemme tilaukset noin 40 - 50 prosentilta talouksia, jotta alueelle tehdään lopullinen rakentamispäätös.

Aloita tarkistamalla, asutko jo kuidutetulla alueella. Voit tehdä sen tästä. Annettuasi osoitteesi voit jatkaa suoraan tilaamaan liittymän tai ilmoittamaan kiinnostuksestasi, mikäli aluettasi ei vielä ole rakennettu. Lue täältä lisää, miten laajennamme kuituverkkoamme ja tutustu kuitupalveluihimme.

Huomioithan, että kuituliittymän tilaaminen edellyttää Karjaan Puhelimen osakkeen omistamista. Mikäli omistat vanhan puhelinosakkeemme, säilytä se! Tarvittaessa myymme tai välitämme osakkeen vallitsevaan markkinahintaan, joka tällä hetkellä noin 200 €.

Kuituliittymä on investointi tulevaisuudessakin takuulla toimivaan tekniikkaan, joka nostaa kiinteistösi arvoa!

fib

Rakennamme asuntoyhtiöiden kuituliittymät tilausten perusteella. Mikäli et tiedä yhtiösi palvelutarjonnasta, aloita tarkistamalla, onko se jo liitetty kuituverkkoomme. Saatavuuskyselyymme pääset tästä. Saat tiedon toki myös asiakaspalvelustamme tai isännöitsijältäsi, jotka tietävät myös yhtiösi mahdollisesti kaikille asukkailleen tilaamista yhteisistä palveluista.

Jos yhtiölläsi on kuituliittymä, voit tilata haluamasi palvelut suoraan saatavuuskyselyn jälkeen. Mikäli yhtiöllä ei ole liittymää, kannattaa ottaa yhteyttä isännöitsijään tai hallitukseen. He voivat pyytää meiltä tarjouksen asuntoyhtiön kuituliittymästä esimerkiksi sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimitamme kuituliittymiä vähintään kolmen asunnon yhtiöille, joka maksaa liittymismaksun ja halutessaan tilaa edullisen kaapeli-tv- ja laajalaistapalvelun kaikkiin asuntoihin kerralla. Kuituliittymä on kannattava investointi asuntoyhtiölle, sillä se nostaa asuntojen arvoa ja asukkaat saavat nopeat ja tehokkaat palvelut käyttöönsä lyhyellä toimitusajalla. Kuitu on tulevaisuudessakin varma ja häiriötön liittymätyyppi, sillä tieto siirtyy sähköisen impulssin sijaan optisen valon avulla. Suosittelemme tarkistuttamaan yhtiön sisäverkon kunnon liittymätilauksen yhteydessä.

Mikäli olet taloyhtiön hallituksen jäsen tai isännöitsijä, ota yhteyttä myyntiimme ja pyydä tarjous!
puh. 019 278 490
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kysy tarjousta