Tilaa uutiskirjeemme

Kesä on kaivuutöiden aikaa niin meillä kuin mullakin verkonrakentajilla. Teemme yhteistyötä mm. Carunan ja kaupunkien kanssa aina, kun se on järkevää. Esimerkiksi Pohjassa Brunkomin rantatiellä kaivetaan parhaillaan maahan sekä sähkö- että kuitukaapeleita. Yle Svenska kirjoittaa aiheesta ruotsiksi.

Carunan kaivuiden yhteydessä maahan laitetaan usein kuituverkkomme runkokaapeleita. Talokaapelit ja alueen muu tekniikka rakennetaan yleensä omana projektinaan hieman myöhemmin mm. yhteistyöprojektien aikatauluhaasteiden takia. Mikäli asut lähellä tällaista projektia ja olet kiinnostunut kuituliittymästä kiinteistöllesi, voit tehdä kiinnostusilmoituksen tai soittaa meille. Näin saamme sinuun yhteyden, kun verkkoon on mahdollista liittyä.

Tällä hetkellä meillä on työn alla niin yhteistyö- kuin omia kaivuuprojekteja Bäljarsissa, Kiilassa ja Djupbäckissä Karjaalla, Österbyssä Tammisaaressa sekä Hangonkylässä.

kaivuu

 

 

Sähköautojen latauspiste Keskuskadulla on nyt käyttövalmis. Latausasema kuuluu Virta-verkostoon, www.virta.fi.
Lataus maksaa 0,2 €/kWh. Kaikki sähköautoilijat ovat tervetulleita lataamaan autojaan pisteellemme!

elbil

Hallituksen tavoite lisätä sähköautoilua ja siten tukea kestävää kehitystä Suomessa vaatii yhteisiä panostuksia paikallistasolla.

OP ja Fortum rakentavat yhdessä sata latausasemaa noin 80 paikkakunnalle ympäri Suomea. Näistä neljä on suunniteltu Osuuspankki Raaseporin konttorien yhteyteen, kaksi Raaseporiin (Tammisareen ja Karjaalle), yksi Hankoon sekä yksi Kemiöön.

Sähköautojen käytön edistäminen latauspalveluja tarjoamalla on erinomainen tapa toteuttaa yhteiskunnallista rooliamme paikallistasolla. Haluamme edesauttaa sähköautoilun lisääntymistä ja yksinkertaistaa sähköautojen käyttöä uusilla palveluilla, kertoo Osuuspankki Raaseporin toimitusjohtaja Lars Björklöf. Osuuspankin konttorien yhteyteen rakennettavat latauspisteet ovat osa Fortum Charge & Drive -verkkoa, johon kuuluu yli 1200 latausasemaa pohjoismaissa. Reilu kolmasosa pisteistä on pikalatausasemia. Charge & Drive -asemia on Suomessa nyt reilu 90 kappaletta ja näistä 35 on pikalatausasemia.

Osuuspankki Raaseporin projektivastaava Magnus Roth kertoo, että jokaisella latausasemalla on kaksi latauspistettä, joiden teho on 2x22 kW tai 2x11 kW. Asemien suunnittelu konttorien yhteyteen on aloitettu ja rakentaminen alkaa mahdollisimman pian. Tavoitteena on saada ne käyttöön vuoden loppuun mennessä. Latausasemat ovat kaikkien vapaassa käytössä.
 
Karjaan Puhelin asentaa parhaillaan ensimmäistä 22 kW latauspistettään toimistonsa eteen Karjaalla. Osoitteessa Laaksokatu 7 sijaitseva piste on kaikkien käytettävissä ja sen toimittaa Tammisaaren Energia, joka on jo itse rakentanut neljä latausasemaa Raaseporiin ja Hankoon. Kaikki asemat kuuluvat Virta-verkostoon, joka on Suomen laajin julkisten latausasemaverkosto 250 pisteellään Hangosta Ivaloon. Roaming-partnereiden avulla Virta-asiakkaat voivat ladata autojaan yli 5000 avoimella latauspisteellä Euroopassa.

Karjaan Puhelimen strategiaan kuuluu liiketoiminnan harjoittaminen ja kehittäminen kestävän kehityksen ehdoilla. Yhtiön datakeskukset, jotka välittävät niin laajakaista-, tv- kuin puhelinpalveluita kuituverkossa, pyörivät pohjoismaisissa vesivoimaloissa tuotetulla sähköllä sekä paikallisella aurinkoenergialla. Yhtiö on lisäksi hiljattain tilannut ensimmäisen täysin sähköisen autonsa ja luonnollista on tuolloin tarjota latausmahdollisuus myös muiden sähköautoille, toteaa Karjaan Puhelimen toimitusjohtaja Henrik Ekblom.

latauspiste

Viasat Kulta -kanavapaketin rinnakkaistilauksen kuukausimaksu laskee heinäkuun alusta. Uusi hinta on vain 6,45 €/kk ja tulee automaattisesti voimaan myös vanhoille tilaajille. Vanha hinta oli 9,95 €/kk.

Porissa 10.-14.7. järjestettävä SuomiAreena-tapahtuma tullaan lähettämään suorana kaapeli-tv-verkossamme kanavapaikalla 265.

Kanavapaikka tulee näkyviin jo aikaisemmin, mutta varsinainen lähetys käynnistyy vasta tapahtuman alkaessa 10.7. Valtaosa televisioista ja digibokseista löytää kanavan automaattisesti. Jos näin ei käy, tee kanavahaku uudelleen.

Tammisaren palvelupisteemme Viherlehdonkadulla palvelee juhannuksen ja koulujen alun välillä (viikot 26-32) seuraavasti:
maanantaisin klo 11-17
tiistaisin ja perjantaisin 11-16

Puhelimitse numerosta 019 278 480 tavoitat asiakasneuvojamme koko kesän maanantaisin klo 9-17 ja muina arkipäivinä klo 9-16. Karjaan palvelupisteemme (Laaksokatu 7) on avoinna normaalisti ma klo 11-17 ja muina arkipäivinä klo 11-16.

Jälleenmyyjämme Tekniset ja Gigantti palvelevat Tammisaaressa laajemmin aukioloajoin, Teknisiltä saa myös tarvittaessa lainaan testimodeemin.

Viasat urheilukanavapakettien tilaajat saavat Viasat Viihde -kanavapaketin kanavat katseltavakseen kesän ajaksi. Etu on voimassa heinäkuun loppuun saakka ja edellyttää voimassa olevaa tilausta jostain seuraavista Viasat urheilukanavapaketista: Viasat Urheilu, Viasat Golf, Viasat Jalkapallo, Viasat Jääkiekko.

Karjaan Puhelin järjestää kilpailuja vain omalla Facebook-sivullaan (www.facebook.com/fiberhem) ja omilla kotisivuillaan (www.omakuitu.fi ja www.karjaanpuhelin.fi). Mikäli näillä virallisilla sivuillamme ei ole mainintaa mistään kilpailusta, kilpailu on huijaus! Järjestämämme kilpailut eivät koskaan ole maksullisia.

Tällä hetkellä on liikkeellä kilpailuja tunnettujen, tuttujen yritysten nimissä, jotka kuitenkin ovat huijauksia. Jos epäilet kilpailun todenmukaisuutta, kannattaa jättää osallistumatta siihen tai ainakin ensin tarkistaa omilta sivuiltamme tai asiakaspalvelustamme, onko kilpailu meidän järjestämä. Karjaan Puhelimen nimeä käytetään valitettavasti väärin tällaisessa yhteydessä, koska nettisurffailijan IP-osoitteen perusteella huijarit pystyvät päättelemään, minkä operaattorin asiakas hän on.

Olemme viime päivien aikana taas saaneet asiakkailtamme ilmoituksia sekä huijaussähköposteista että netissä surffatessa avautuvista pop-up-ikkunoista. Kuvassa esimerkki.

varoitus

Neljäs teollinen vallankumous edellyttää kuituyhteyksien rakentamista koko maahan

Meillä Raaseporissa ja Hangossa ollaan onneksi päästy jo pitkälle kiinteistöjen kuiduttamisessa – puolet alueen talouksista on jo 1 GB/s tietoliikenneyhteyden mahdollistavan verkon piirissä. Myös Inkoossa rakentaminen on aloitettu ja kiinnostusta kartoitetaan juuri nyt esimerkiksi Degerbyn kylässä. Kaikkiin kiinteistöihin ulottuva kuituverkko on tärkeä valtti kuntiemme kilpailukyvylle.

Lue kuinka Finnet-liitto peräänkuuluttaa Suomelle laajakaistastrategiaa: https://www.finnet.fi/suomelle-laajakaistastrategia/

SUOSITUT MIX-PAKETIT!

Montako kanavaa sinun mieliMIXissäsi on?
Kokeile ilman avausmaksua ja määräaikoja!

MIX 4 -paketti 9,95 €/kk
MIX 8 -paketti 15,95 €/kk
MIX 12 -paketti 24,95 €/kk
Sopimus voimassa toistaiseksi.

 

URHEILUHULLUILLE

Viasat Urheilu + C More Sport ensimmäinen kuukausi 0 €, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 49,95 €/kk. Tarjous edellyttää 6 kk määräaikaista tilausta.
Huikeasti suoria lähetyksiä! Tämä tuplapaketti sisältää mm. formulat, jääkiekon MM-kisat, NHL ja KHL -ottelut, huippujalkapalloa mm. Valioliiga ja UEFA Champions League, golfia, yleisurheilua, tennistä sekä ravia.

Viasat Urheilu + Ruutu+ Viihde ja Urheilu ensimmäinen kuukausi 0 €, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 59,95 €/kk. Tarjous edellyttää 6 kk määräaikaista tilausta.

C More Sport kaksi ensimmäistä kuukautta 0 €, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 24,95 €/kk. Tarjous edellyttää 12 kk määräaikaista tilausta.

C More Sport ensimmäinen kuukausi 0 €, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 24,95 €/kk. Tarjous edellyttää 6 kk määräaikaista tilausta.

Viasat Urheilu ensimmäinen kuukausi 0 €, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 34,95 €/kk. Tarjous edellyttää 6 kk määräaikaista tilausta.

Viasat Golf ensimmäinen kuukausi 0 €, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 19,95 €/kk. Tarjous edellyttää 6 kk määräaikaista tilausta.

Viasat Jalkapallo ensimmäinen kuukausi 0 €, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 29,95 €/kk. Tarjous edellyttää 6 kk määräaikaista tilausta.

Viasat Jääkiekko ensimmäinen kuukausi 0 €, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 29,95 €/kk. Tarjous edellyttää 6 kk määräaikaista tilausta.

Active Sports ensimmäinen kuukausi 0 €, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 9,95 €/kk. Tarjous edellyttää 6 kk määräaikaista tilausta.
Tutustu uuteen kanavapakettiimme!

 

LEFFA- ja SARJAFANEILLE

Viasat Viihde kaksi ensimmäistä kuukautta 0 €, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 19,95 €/kk. Tarjous edellyttää 12 kk määräaikaista tilausta.

Viasat Viihde ensimmäinen kuukausi 0 €, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 19,95 €/kk. Tarjous edellyttää 6 kk määräaikaista tilausta.

C More 9,95 €/kk. Sopimus voimassa toistaiseksi.

Ruutu+ (viihde) 9,95 €/kk. Sopimus voimassa toistaiseksi.

 

SINULLE JOKA HALUAT SEKÄ SPORTIT ETTÄ VIIHTEEN

Viasat Kulta ensimmäinen kuukausi 0 €, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 39,95 €/kk. Tarjous edellyttää 6 kk määräaikaista tilausta.

C More Total kaksi ensimmäistä kuukautta 0 €, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 29,95 €/kk. Tarjous edellyttää 12 kk määräaikaista tilausta.

C More Total ensimmäinen kuukausi 0 €, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 29,95 €/kk. Tarjous edellyttää 6 kk määräaikaista tilausta.

Viasat Kulta + Ruutu+ Viihde ja Urheilu ensimmäinen kuukausi 0 €, minkä jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 64,95 €/kk. Tarjous edellyttää 6 kk määräaikaista tilausta. 


Kaikki yllämainitut kanavapakettitarjoukset ovat voimassa 31.7.2017 saakka. Määräaikaisen kauden jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.
Kaikkien maksukanavien katseluun tarvitaan TV-kortti, jonka hinta on 2,90 e/kk. Avaus kaikkien yllämainittujen tarjousten yhteydessä 0 e (norm. 30,50 e).
Pidätämme oikeuden olla avaamatta palveluita mahdollisissa maksuhäiriötapauksissa. Edut koskevat vain uusia tilauksia. Edut eivät koske kampanja-aikana irtisanottuja ja samaan talouteen uudelleen avattuja tilauksia.

Lisää maksukanavistamme voit lukea hinnastosta tai kanavaesitteestä.

Tilaa kanavapaketit kätevästi itsepalvelusivustomme kautta mihin vuorokauden aikaan tahansa tai asiakaspalvelustamme / jälleenmyyjiltämme.